Двама цивилни са загинали при руска ракетна атака в Полтавска област, Централна

...
Двама цивилни са загинали при руска ракетна атака в Полтавска област, Централна
Коментари Харесай

Руските сили удариха с крилати ракети Кривой Рог и Полтава

Двама цивилни са починали при руска ракетна офанзива в Полтавска област, Централна Украйна, заяви регионалният шеф Дмитро Лунин, представен от Ройтерс.

" В резултат на вражеско нахлуване починаха двама души, двама са откарани в болница с леки пострадвания, а още двама души за момента са в неопределеност ", разгласи Лунин в " Телеграм ". 

Той уточни, че при вражеския удар е бил изцяло опустошен индустриален завод и че издирвателните дейности и разчистването на отломките не престават, отбелязва Укринформ.

Според друго известие на Укринформ военновъздушните сили на Украйна са унищожили през миналата нощ четири противников ракети. В пост на Военновъздушни сили в " Телеграм " се споделя, че съветските нашественици са атакували Украйна с ракети, изстреляни от морето и от въздуха. Военните прецизират, че четири крилати ракети " Калибър " са били изстреляни от Черно море близо до град Феодосия, на полуостров Крим. 
 
Руснаците използваха и две управляеми ракети " въздух-въздух " Х-59, които изстреляха от два самолета Су-34 към Кривой Рог от въздушното пространство на краткотрайно завзетата част от Херсонска област, показва украинската информационна организация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР